Goodluck Pmr-ians ✌
Wednesday, 2 October 2013




Assalamualaikum everyone. Happy Thursday. Hihihi. It has been a long time since my last update isn't? Hahahah sorry dah lama menghilangkan diri. Tak hilang ada je just busy sikit, busy dengan twitter. Hahahahahaha. Sorry Mr.Blog :* 

Tbh la eh, masyi tak tahu nak cakap pasal apa. Oh btw, i dah tukar blogskin taw. Heeee. Okay kan? Okay. Okay la thats all, anyway, good luck to all pmr-ians yang sedang menjawab soalan dalam dewan tuh. Wishing you guys the best! And to all kakak kakak and abang abang f3 smkrp, buat leklok yaa? Bagi Auntie Mary kita happy yaa? Hahahaha next year dah takda da pmr tapi ada pbsmr. wtf is that? Entah, me dunno what iz dat. Yang pasti dia ganti pbs and dia punya soalan macam soalan pisa hari tu. Ya Allah susah nak mampus soalan pisa aritu! Gila aa kalau ada orang lulus dua dua kertas, Mathematics and Science. Huh this is so ridiculous, nak pindah luar negara aa. Tanak belajar kat Malaysia. Susah sangat hmm :'( :'( 

Okay gtg byebye x

xoxo, asyimasyi

Older
Newer