#Untitled
Monday, 24 October 2011

Greeting Text 

 Amigoss # aqmar's style : ]

How r you ? fine ? nop ? PADAN MUKE !! : PP muahehehehe .


tengok jam kat atas ! awal takk ? heee . 
# gegile sikit pagipagi ni .

Lame kn aku tak edit blog kesayangan ni . Aww . rinduu nk typing .

Okeyh2 , tanpe berlengah2 lagi ,, saya akan mulakan cerita saya . Dipersilakan ...

Saturday : -

Heyy , aku tak bukak FB , BLOG , TWITTER and wtv so on .
Terengganu's book of record ! muahaha . 
# tu pon nk bangge padahal ebook , kene rampas ngan ibu  ^.^ heeeheeehee #
Fone pon same , ntah ke mane kau menghilangg !!! sobsobsob T_T
duk kat umah , main askar2 ngan adik2 cam budak2 * of course , i'm child :] *

Sunday : -

Kene g sekolah as usual . Pagi tu , baru aku teringat yg Cg Saidin ade bitaw yg dye suh aku , nurul , fatin , sabrina , ummi , farzana , aqmar , sarah , fifah , amirah jadi fesi utk budak darjah 4 .  OMGG , malas nye la . Terpakse mengajar laaa . First tu , 4 Iman n Ridzuan . Okay2 la . 
Second , 4 Naim n 4 Takzim . omgoshhh ! sedihh gile aku . Kene ajar budak yg Low D . Seriously , sedih tengok dyeorg . Nasib baik dyeorg cepat pick up accept si AGAL uh . geram gile la ajar semek bnyak mulut uh . haiiyaa . Friendly jugak la dyeorg ni . Happy , sebab dapat group yg awesome like them T_T .
On the afternoon , aku ngan syiqin went to my aunt shop . We bake some muffin . Blueberry , Chocolate and Strawberry . balik dlm kol  8 . : DD

Monday : -

The most tired day everr !
Ade hari kantin . Pasca upsr onlyy . Penat je aku buad mufin bnyak2 tkde org nk makan pon . sobsobsob T_T # banjir kekgi . #

Untung tk ssampai 40 ringgit . !!! sadiss !
tkpe la , for fun je . Yang paling kejam sekali ,, geng2 syafiq , farhan , asnawi ( dyeorg one group) and others , suh hilmi beli lolipop kt kedai kiteorg then , aku g spy , rupe2nye ,, dyeorg jualan balikk ! da la mahal !!!! its ok , kiteorg untung dari dye : PP
lpas uh , kene g ngajor pulokk ! 
then balikk !

the end !

kbaii !
nk g sekolah nieyhh ^.^





Older
Newer