Farewell party at kgrp .
Friday, 18 November 2011

Greeting Text

Hello fellas !

Lama-kan aku dah tak update belogg ?  hehe . busy la , lagilagi minggu terakhir sekolah . wuhooo XD
# soory la , demam sikit pas mandi hujan :)) #

Back to story ,

Pada 16/11/11 . unit upsr skrp telah mengadakan satu jamuan perpisahan buat semua guruguru dan murid tahun enamm .         # eceh2 , formal gile kau , slow downn . #

Pada tarikh itu juga , hari anugerah juga diraikan .  Pada pukul 11 , kami-orang bergerak k KGRP . Padahal tice Maizun suh pi kol 12 . hehe . Ummi arh , galok ngat nk ikut budak laki = ="

As we arrived , kitaorang pi cari tandas . Jumpe da tandas , pi tuka baju sat . Pastu kn , lepas siap tuhh , aku
 gi la kat tempat pendaftaran , tengoktengok la . Then , aku nak g panggil Ummi , forget to say , mase tuh hujan renyairenyai . Aku punye laju berlari , sampai je kat depan tandas tu , KEDEBUKKKKKKKK , aku jatuhh . Aisemannn ,  sakit giloss , yang memalukan , aade pak cik kat situ . adohaii -,- 

Lepas da siap tu , tice dtg , pendaftaran dijalankan . Bla bla bla bla ,, acara dimulakan . Tasya and Tasnim jadi mc . first , ucapan wakil murid then ucapan penyelaras upsr , lastly Guru Besar . bla2 , makann . 

TengahTengah makan , tcr umumkan pemenang untuk program pasca upsr . Selaku ketua kelas , aku laaa yg kene amik hadiah , manyak kali wooo . Manyak penatt :(( * elehh , padahal bangge XD *

Sambil tu , persembahan dipersembahkan :)
First : Syafiqah  n Husna : Tears drop on my guitar & This is my paradise
Second : Shuffle ( Aniq , Makmur , Farhan , Aidil ) : Lagu apehh tah !
Third : Kiteorang lorhh . : You Belong With Me :)
Fourth : Geng tarian , aku lupe name group dyeorang : manyak laguu :PP

Dalam pukul 2.30 ptg , majlis tamat . Sebelum balik , kiteorg berkumpul untuk sesi bergambar .

Semuaorang balikk . Aku , Aisyah , Syiqin , Solehah , Fatin , Ummi jalan kaki g sekolah . hehe . Bile nak sampai je kat depan sekolah , Tcr Hawa la ,. dia tumpangkan kiteorang , hee . Berimpit-rimpit kat belakang , takpelaa , sekejap jerkk :DD 

Sampai kat sekolah , kiteorang duk kat porch . Kiteorang bukak hamper satu . MakanMakan , mak ummi n fatin dtg , tinggal la kite 4 org , pastu , mak aisyah pulok dtg .tinggal 3 org ,. Ish2 XD

Pastu , kiteorang main , bla3 , BALIKK .

The Endd :)

Byee .


_
_
_



# soryy , takde mood nak tulis :"(((  #

 # Agak Membosankan .? Comment kalau BOSAN :P #

Older
Newer