I Love Youuuuuuuu :*
Thursday, 3 November 2011

Greeting Text


( Ehh , pakwe baru kite ! )



Sedih betul arini . Sorang kawan aku nieyh , dia nak fly  to Sarawak Saturday nieyh . Sobsobsob T___T . Aku tk taw pon dye nak pindah minggu and todays was her lasts day at school . Aww , tk sempat nak bagi hadiah . Tak taw nak bagi pe . Eh , cakapcakap ni , korang taw tak sape ? hehe , lupe nak introducinggg ,

Nur Sarah Zainal Abidin 

10 things i like about her :-

1. She is so lovely !
2. She is smart !
3. She is EVERYTHINGGG , * ramai peminat , dye je yg tk nk ~*
4. She is super duper churper , HAPPY GO LUCKY girl . wow .
5. She have a bunch of awesome + cool friends ( include me ^.^)
6. She is a korean lover . KPOP KPOP KPOP 
7. Banyak kalii dapat lima A's badge kt sekolah . hehe 
8. Selalu kemas . Sejuk mata memandang .
9. Tak banyak cakap , banyak senyum , cantik dia senyum macam cinderella ;]
10. I LOVE TO BE YOURS FRIENDS !!!!!!!!

Mengarut2 je aku ni kan ? takpe la . True friends never gone :)

Dia minat sangat kat dia nieyh :-


Dong Woon . kan ? ;)

Ni gambar Sarahshh !



Comeyy lotte kann ? ( cakap ye , saye tumbok kangg )




Lovelyyyyyyy Personnnnn !!!





Ni je sarusatunya gambar yang aku n dia je . Love this pic . ( biarpun aku hudoh gile , dye cantik gile ) 



Cantik ? Sememangnya ye .


Klahh , Hope you happy staying there , Sarah . Lebiuuu . Muahh . :* ( kiss sikit :D)

hehe ..

Klarh . Byee' . Nak Facebooking lu . Boii .

Older
Newer