Untitled
Thursday, 22 December 2011

Assalamualaikum , ! Hye Hye Hye !

# inilah gaya orang yang dah lama tak bukak blog ><'' I miss my blog , muah muah muahh . HAHA .


Tujuan sebenarnya , nak cakap pasal blogskin ni , apa comment korang ? okay tak ? sesuai tak ? Dah tanya kawankawan , diaorang cakap okay . So , okay-lahh . haha .

Next Story ,,
Masa kat fb takdi , semua kawan masyi tanya , awak nak masuk unit apa tahun depan? omaii , soalan uang sangat sedih , selok nangis nihh . Mama cakap PBSM , waaaa , tanak X( Semua nak Tunas Puteri , masyi pun nakkk . WAAAAAAAA .

Next Story !
Sarah dengan Harits duduk kat rumah masyi . Annoying lahhh ! Ohhhh , cepattt lahh korang balikk !


hurmm , susah betul nak online :'(

Older
Newer