Haluuuu :*
Monday, 23 January 2012

Assalamualaikum , hello peeps :) eotteoseyo? heeee ,

Firstly , Gong Xi Fa Cai , apekk , amoii .

Nak taw ? Tadi petang , masyi g umah makcik masyi , Mami lala . Kebetullan , makcik masyi datangg , jalanjalan lahh jawabnya -..-

Mule mule , mama ajak g mm , pergii , masyidapat baju >.< heee *sorry atas kegedikkan saye* Pastu , masyi jumpe ebby kat mm , comey gile adik die >,< ahaks . Pastu g Popular . 20 btgt pen masyi beli , nasib ade kad . discount , discount , hehehe . Then , kamiorang berangkat ke kedai mak sedare masyi . Ohyeahh, makan tiga pinggan bohhh . Sharingg keyh , ahaks X) bla bla bla , mak g beli ikan kat manetahh, masyi , yg my adik adik , nenek ikot pak cik aii , Mamu Kadir balik rumah die , kat Berenjut je . hoho . Pastu , oke , ni paling beshh kali . Khadijahh , kiteorang bertenungan mata . lastlast die ketawe , kuat gile ! Pastu die nangis , dok pasal -..- Sampai je kat rumah mami lala ,kiteorang mandikan khadijah bushukkk , kejam gile kakak die nihh , mandikan ngan air sejuk , huuuu XD imma evil girl ;) Lepas mandi tuhhh , masyi ajarkan khadijah jalan , alhamdullilah , pandai jugak die jalan . Then , kucing mami lala , si Bali lalu lalang depan kiteorangg , ape lagi , aku serjahlah die tapikan , die buad derkk je . tumbokkanggg -..- Pastu ,tangan masyi gatall sangat nak main ngan sibali . Oke , pershif time sentuh cat , kau hadoo ? >.< Lembut je si bali tuu , ahaks . then, masyi tarikk tangan khadijahh ,acah acah konon , nak sentuh kuching , selokkkkkkkkkkkkkkkkk nangis =,='' MUAHAHAHA . then my mama sampai kat umah mami lala . Kiteorang pi sat main kat luor . bapakk beshh . Kutip cerri umah orangg , kacang buncis , kutip bunga tepi jalan :) Tak salahkann ? Hadooo lettew , ahaks ;D Oke , ni part paling beshh. Dieorangg mule buad story telling , ceerite yang paling besh , mamu sim cite pasal saat mama nak lahirkan aku, lawak siot , lovemama ♥ Cerita dieorang syok syok abis . Sampai kelip kelip mate masyi dieorangg bercerita , ahaha , pastu , MALAM , kol 8.30 gituu , kiteorangg balikk , woahhhh , PENAT ! Klahh , panjang sangat entry ni . Kbaii ♥
Ohyeahhh , sepatutnya entry ni diterbitkan semalam , i tertido . :)

Older
Newer