Lama !
Friday, 13 January 2012

Assalamualaikum , and hi peeps :)
Whats up yo ?


Actually , lame dah masyi tak update blog . takpe ork ? hoho

Firstly ,i wanna wish you all , Happy New years guys , lambat erk ? takpelahh , asalkan wish . ape azam korang ? ape korang idamkan ? banyak kan ? tak dapat dinafikan . Masyi harap 2012 lebih baik dari 2011 and , i hope i got new adventures :) Tahun Baru , sekolah pun baru , orkk ? i am form 1 students -.- homework belambak ! cerewet lahh , pen masyi ni , menyampahh ! sikit sikit kene liquid . doii . habis da pun liquid tu -.-'' gerammgerammgerammgeramm !! hurmm , kelas kiteorang tak belajar english lagi :| Boringg , teringin nak belajar english :) best ape belajar english orkk ? HAHAHA . Masyi rumah sukan , biru , unit Tunas Puteri , Kelab Bahasa Melayu , sukan , belum taw lagi ^^ . So far so good lah , datang pun lambat ! kihkihkih . Ni satu lagi , bulan january ni , masyi already nak pindah rumah baru , can't wait ! okay , tak sabarr ! 24 or 25 january ni pindah , tak sure ^^ . Tak sabar nak tido sorangsorang * bajetberani * . Masyi brave ape ;) hahaha . cume satu je tak best , bilik warne pink cerah gitu gitu . eeeuuuwww . *muntahdarah* . lame dah mengidam nak tidur sorangsorang . syok ape . tergolek katil , takde orang taw . ;p kan kan ! hahaha . Holidayy ? gambar ? sorry , cabel hilang ~ nak upload kat fb pun takleyh . doii .


blog saya dah bertukar ~!

forget to say , i dah buad blog baru !

Ni blog saye yang baru

1 -> yang kedua !
2 -> yang ketiga !


klarh , gtg peeps ♥♥ . Byeee :*

Older
Newer