December ?!
Friday, 21 December 2012


Assalamualaikum  Ebelibadi :*

termasuk hari ini , dah 9 bulan masyi tak edit blog . kesian blog ni kann ? mohon kesian  . sebelum tuh  nak tanya nih , blog ni comel tak ? pelik tak ? okay je ? so , okay lah . hahahaha .

Minggu depan minggu last cuti akhir tahun , ya , cuti sekolah sudah habis ! Yeahh , dapat jumpa kawan tapi kene buad PBS . PBS tuh ape ? Pentaksiran Berdasaran Sekolah . Bunyi macam best tapi tak best langsung taw . Dan , selaku pelajar yang mengambil PBS , kami tidak akan menduduki PMR . Seriously , saya rela ambik PMR daripada PBS -.- 

Dan , masyi kan telah kan jatuh kan cinta kan dengan kan dia kan . Maaf , tergagap-gagap pulak . hahaha ! Yeah , its true . I'm in love ! Who ? Secret lahh ;) Bak kata Siti Nurhaliza  , " Biarlah Rahsiaa " . kuikuikui . Hey ! Lets talk about my holiday ! tukar topik

Tahun nih mama dengan abah busy gile kot . Secara kebetulannya , mama ngan abah dapat project kat Sabah dan kitaorang terpaksa ikut mereka :) Kitaorang pergi sana dalam 3 minggu , sepatutnya 2 minggu jeh         . Kat sana kitaorang pergi Kudat , Labuan dan blablabla . Dalam banyakbanyak tempat kitaorang pergi , Kudat lahh yang paling best ! Kiteorang pergi The Tip of Borneo - Tanjung Simpang Mengayau .  Tempat tuh sangat cantik . Kalau korang pergi mesti tak nak balik punyaa . 



Subhanallah , cantik bukan ? ;)

As Geng Wow selalu katakan ''Zufefer" , Sabah memang best ! Actually , ni kali kedua masyi pergi Sabah . Okay lah , tu jeh msyi nak taip  Penat woahh :O 


xoxo ,
asyimasyi




Older
Newer