School Is Awezinggg
Wednesday, 9 January 2013



Assalamualaikum and Hai :) 

Happy New Year too , sorry for the late wish xD Busy je bile dah start sekolah . Sebut pasal sekolah nih , ada banyakk sangat cerita :) Yang first , masyi sekarang dah form 2 , yee sudah tua kerepot . hahaha ! Secondly , school was just fun until masyi teringat yang kami murid form nih ade pbs . asdfghjkl -.- pbs tuh boleh tahan lagi , tapi cikgu yang mengajar tuh je yang tak best :3 #DearTeachers saya harap ada pertukaran guru :) I mean , cikgu yang terlebih best tuhh kene tukar sekolah or class , sorry to say ! ;) Hahaha ! Setakat nih , cikgu yang syok jee bile belajar mestilah Puan Helmiyahh aka my geography teacher , and i love her ;D Kihkihkih , in my class ada budak baru . lelaki . dia dari mak lagam and dengar cerita dia ada bad history . Saya budak baik so , tanak lah jaga hal orang . ada jugak budak kelas progresif naik kelas masyi , antaranya aidil si kepoh . hahaha , salah lah , aidil si ketua kebersihan . hari pertama lagi dia dah kene kacau dengan masyi and miraaa . tuh lahh , sape suh buad jahat lagi , kan dah kene :p

And the weirdest thing is , my ehem ehem is cheating on me , and i was like , asdfghjkl lahh -oo- masyi tak tahu lah yang dia nih cheating k tak , tapi aritu masyi ada nampak dia jumpe dengan ex dia kat belakang audi , PRIVATELY ! annoying tahu -.- lepas tuh boleh pulak dia buat selamba jeee . memang fuuuuuuuuuuuuuuu lah -oo- Siape tak sakit hati kan ! kita sayang dia bagai nak mati boleh pulak dia buad camtuh :'( Sedih taw .

I just hoping that 2013 will be the most unforgettable moment of my life . i hope so .. Okay Lah , dah pukul 2 nih , chaww dahulu yaa :* Assalamualaikum , bye readers ! ;)



xoxo , asyimasyi

Older
Newer