Cross Country Yawww
Sunday, 10 February 2013


Assalamualaikummmm . Haii .

Apa khabar korangss sekalian ? Bertambah sexy ? Untung nyaaa , hahaha :p Best kan sekolahh . hahahaha . Nak cite pasal Cross Country kat sekolah kita ni . Wooo , best gila taww . Sangat best . Hahahaha :p

 

Tapi gitu ah , masyi kalah kot . bukan kalah ekceli , tapi batal . sebab perut krem . alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . k , masa latihan dua harikannn , yang first punya latihan okay je lari . Tapi bila da lame tak lari mesti penat kan . Then hrai kedua tuh , dapat numb tigaaa . tigaaaa tuhh . jangan mainmain okay . hahahaha . yang sampai dulu masa tuh sebab diaorang patah balik . tak fair okayy . ( elehh , padahal kau guna shortcut :p ) ehh , senyap lahh . hahaha . tapi masyi tak patah balik okayy . hohoho . kalu nak dapat number satu pun tak boleh sebab kak aina nadzirah laju sangat woahhhhhh . kak ain nadzirah kan usain bolt versi perempuan kat rantau . hahaha ;)
Masa kejohanan betulbetul tu kan , masyi lupa nak bawak mp3 , then kebetulan najla tak lari then dia bagi pinjam fone diaaa . uuuuuuu , blackberry bold 5 taww :p hahaha . mulamula masyi ngan macamidin , dia dia kat belakang , then masyi tunggu dia sekejap . then kita orang lari samasama . okayy , masyi nampak ebby masa tengah lari , saja je nak pecut depan dia , sambil tuh masyi lambailambai tangan kat dia , then dia senyum jee , awww comel kot ^^ 

Bila dah sampai kat depan klinik rantau , tetiba je perut cam sakit gila kot . tak tahu camna nak bayangkan , yang masyi tahu perut krem . krem ? ye kot . masa tuh tengah lari with macamidin , then berhenti , pastu terus dia serang . sakit wehh . kalah perempuan period pain -_- dah lah ada crush masyi masa tuh . memang tak ah kan ! hahaha . Then ada senior tuu panggil cg fairo . masyi pun terus masuk kereta dia , takyah susahsusah nak suruh cikgu tuh panggil , kononya lah :p hahaha . sampai kat sekolah tuh terima pergi amik air anggur tuh ,. ahh , lega kot dapat minum air masa tuh :D 

okay lah . penat dah taip :O  byee . ciao .



                         xoxo , asyimasyi


Older
Newer