Sweet 14Teen ? :O
Sunday, 24 February 2013


Hai , Assalamualaikum :)

Wazzup korang ? hahaha .

Cu baca tajuk tu elokelok . SWEET 14TEEN ? :O everybody screamm ! ahhhhh xD hahahaha , k masyi da 14 years old . eh ? asal korang tak wish kat masyi ! Sekarang cakap cepat , ''Happy Belated Birthdayy MaciOmey'' cepat cakap ! hahahah , kejamnya birthday girl ni . k , as i was saying , im 14teen *for the third time* Last Sunday , 17 February was my birthday . On sunday tuu , hahaha . tak ramai yang wish sebab school day T.T cedih kan . 

tapi yang wish awal tuuu , masyi ucapkan terimakasih sebab ingat my birthday , yela masyi ni bukan anak puan mariam so mane famous xD tak gituu ? hahhaha . Orang first sekali wish , pukul 1130 , my ex . Second , najla , third , miraa , then my mama and seterusnyaa . EzrylRashan wish pukul 8:05 malam . k dia sweet :) K , marah jugak sebab dia wish lambat , tapi sebab kiteorang ada fight-2 a few days before my birthday , tak jadi marah lahh . At least dia wish jugak kan ? *k bolok* 

Yang paling best sekali , mase masuk kelas je lepas perhimpunan tuu , satu per satu wish . hehehe , bangga k xD Nabilaa bagi free kiss kat pipi kitaa . Uuu , jangan jelly okay xD Ada jugak senior yang wish . Tu da terharu haru sangat , ye laa , kita ni kan junior maybe senior tak kenal . Tapi , senior yang mana tak kenal NurMasyitah yang comelcomel ni . hahahahahhaahhaahahhahahahahaha k 

Hadiah ? Suprise ? duadua dapat from my family je . My mama yang buad suprise tuh . Malu kot , umur dah 14teen tapi ada birthday party , nasib baik yg datang kawan mama and cousins je . huh *lega* malas nak cerita pasal suprise . Hadiahh ? dapat sepuluh je hadiahh T.T First Kak Ain bagi rantai , yang funny nya , Kak Ain letak rantai tu dalam kotak fone bb dia . matimati aku ingat yang kak ain nak bagi bb . hahaha . Maklong bagi lampu bilik , serious comel gila lampu tu . Pattern cartoon . MokSu i bagi frame gambar , k taktahu nak letak kat maneee . Syiraa pulak bagi pashmina . then ade la yang lainlain . 

Hahahaha , tu je lahh . Nak upload gambar tapi ada dalam phone . 
hehehe , okay byee peeps :* gtg , thats all for now 

 xoxo , asyimasyi



Older
Newer