Wordless Monday
Sunday, 10 February 2013


Assalamualaikumm . Haiiii *lambai tangan ala rosmah mansor* 

Happy New Year uolsss . Gong ci fai cai , okayy *muka comel* . hahahaha . 
Masyi bukan nak cerita pasal cny , or naga or wtv lah , tapi nak cerita pasal pape jeeee . hahahahaa

Actually , masyi nak buad tempahan . tempahan header k , edit blog k , apa k , itu k . 
kalau ada yang berminat , just tell me okay ? ececece . hahaha . tapi tempahan berbayar lahh . depends on apa yang korang nak masyi editkan lahh . edit gambar pun bolehhh . edit je pape pun . just tell me :)
 masyi biasanya online on weekends . #SajaNakBagitau

Pastu kann , masyi ingat nak buad cerita fiction lah . bukan kore punyaa , tapi malay jelah . tak minat ah cerita koreaa ehhh . Tapi , gitu ahh . takde time lah nak buad . but i try my best lahh . mana taw noleh jadi malaysian's novelis , kan ? siapa tahuu . hahahaha . 


okay ni gambar yang masyi buad jadi gif . first time , lol ! -.- Till then .


xoxo , asyimasyi






Older
Newer