Wordless Tuesday -oo-
Tuesday, 12 March 2013


Heyy , Assalamualaikum .

Firstly Happy March (Y) i know i was already late to wish happy march , but who cares :p Anyway , bulan ni Kak Miaaaaa punya birthdayy kot . masyi nak jadi orang kedua yg wish kat dia sebab , org yg first mestilah boyfriend diaaa . kan ? ahahahaha

Oh kay dah lari tajuk -;- 

Act , nak cerita pasal kat sekolah harini . Why harini ? Because harini awesome sangattt (Y)  Dok laaa awesome mane pun . hihihi . Cumaa penat je adalahh . Tadi pagi kene ulang alik dari kelas k library then pergi bilik kh pulakk . pastu jaga kiosk . nasib baik takk banyak makanankat kiosk harini . huh *legaa* tapi kan yg bosan sekali mase kh ahh -oo- sebab kann , cikgu bai tetiba je cakap esok nak masak . wuuuuuuuu awkward gileee . Tadok angin Tadok ribut tetiba je cikgu suh masak . Yang paling menyakitkan hati adalah pabila satu group tiga orang je . Nak geng ngan Najla , Miraa and Fatin tapi takleh :'( Sedih kann ? Tapikita group ngan Intan and Yah :) Kitaorang masak Nasi Kerabu tawwww . aahahahahahahah just kidding :p Kitaa orang masak kuey teow goreng jew . 

Pastu , masa pai tadi Ustaz Abu takde . Kiteorang hias lah kelas . Masyi tolong balutkan meja ebby je . yg lain orang lain buad . ahahahahaha baik kan masyi ni ? :p Pastu my junior iaitu Syeela and the gang lepak dalam kelas kita orang . tu pun sebab miraa yg paksa . ahahahaha . Syeela cakap kelas kitaaa cantik kreatif dan muridmurid dia comel *k kidding xD 

ahaha k laah . nak makan . okay byeeee .

Sorry aww kalau post ni bosan . Nama pun Wordless , so memang bosan laaa , ahahahahahaha

xoxo , asyimasyi 

Older
Newer