One In Million
Monday, 29 April 2013


Assalamualaikum uolss . 
apa cer ? mu org sihak dokk ? tubek dok loghrat ganu ye . kononnya saya ni pandai speaking terengganu lah . sikit boleh lah . sikit . eh saya terengganu-ians . #UntukPengetahuanAwak lah . 

Kawan ? Apa tu ? Meh saya definisikan apa itu KAWAN . eh button caps lock saya rosak . sory . Mengikut Kamus Dewan Bahasa Edisi Limited Edition yg dikarang oleh NurMasyitah , it means someone that really understands you , will always being there for you , knows all about you and of course will never hurt your feeling . Am i right ? ;)

To me , a friendship is something miracle sebab bukan senang nak cari kawan yang betul betul understands me . Setiap orang mesti ada ciri ciri kawan yang dia nak kan ? Titew pun ada jugakss ihiks ,    

-Don't care how ugly i'm 
Why ? because aku tak suka orang berkawan sebab apa yang aku ada , apa yg aku boleh buat , nampak macam siot je okay . siot . And if you become someone's friend because of that , people can value you easily           , trust me !

- Never hurt my little feeling 
Apa guna ada kawan kalau tak pandai jaga hati ?! baik forever alone kan ? -oo- Serious , ada k orang nak berkawan dengan kau kalau kau tak pandai nak jaga hati dia ? Ada k ? Kalau ada , aku tak tahu nak cakap apaa -..-

- Always make me laugh loudly 
haaaaaaa . yang ni syok k . cg amnah kabo kalu mu kuat suke besor kekgi badan mu besor bapok . yedok cikgu ? saya ni kurus keding so boleh la saya nak seorang kawan yang sangat pelawak . but sometimes , tak semua lawak kita harus gelakkan . Susah ah nak explain . Hm , contohnya , someone tengah buad something yg kelakar tanpa dia sedari . haaaaaa gitu ah . 'Natural Joke' kata saya .

- Has the same thing that i have :D 
Ni sweet . Hehehehehe , ini tak penting pun tapi gitu ah . k .

-He/She acts like my twin 
Dia care pasal kau , semua pasal kau ada dalam kocek dia , apa kau suka makan , suka pakai , suka buat apa , suka duduk macam mana , evenly she/he knows all your er apa akan jadi . hahahaha ape tuh ? biar aku seorang saja yang tahuu :D hehehe . Ego aku , dia sorang je boleh tahan ;)

One more thing that i want is someone yg tak pernah aniaya aku , tipu aku , talam dua ribu muka , buat aku macam bini kelapan kau or something liddat . its fucking killing me .

Oh-mai-goshh ! Apa saya merepek ni ? hahahaha 











Photos from Syiqin and Fatin :O

Bak kata pepatah ''Kesah pulak aku'' 

kbye 

xoxo , asyimasyi


p/s : post ni takda kena mengena dengan  yang masih hidup mahupun yang sudah meninggalkan dunia ini .  I  write just for fun thankyou .



Older
Newer