Hari Kerjaya at SMKRP
Saturday, 6 July 2013


Heyyaa! Assalamualaikum uols ;)

Hahahaha comel tak gambar kaki tuuu? comel kann?! heee.
In a few days ni kan, masyi selalu stalk gambar kaki jeee. idk why tapi it looks gorgeous :) Serious okay. Mesti ada orang kata kita gila kan? Well, saya ni sihat lagi dan masih waras hokay! Maybe da jadi bad habit kot.


*see this? header twitter pun picture kaki jehh. but tu kaki masyi yang betul okay. hahaha be jealous :p

Ohya, im not writting 'bout those leg. ehehehe. 

I wanna talk about Hari Kerjaya at SMKRP, yg telah berlangsung dengan rasminya pada khamis lalu , 4 July. I loike that day so muchh. Heh, best taww. Masyi kan kelab usahawan, so memang kena bukak laa gerai. Macam-macam kitaorang jual , mostly semuanya foods. Ada Nasi Lemak, Rotilicious aka err Roti John, ada sandwich dll. Takdalah banyak sangat nya kita jual  tapi laku aa jugak. Hahahaha. Ada orang luar jugak yang bukak gerai. Then ada sekolah lain datang naik bas. Meriah kuttt. Kerja masyi mulamula kene jaga roti sosej *sedih je bunyinyaa*. Dalam masa satu jam tu tinggal berapa je sebab yg lain semuanya da jual. hahahaha Hebat aaann? Cehh bajet gila minah kecoh niii x) Hhahaha then dapat nasi lemak freeeeeee. Sedap aww. And then masyi kenaa tolong cikgu baii bungkus nasi lemak. Maasyi tolong isi nasi dalam kertas  pembalut warna coklat tuuu. hehehe. Masa masyi tengah tolong tu ramai aa jugak yang datang. Lebih dari ramai lagi act, ;p then ada sorang mamat ni kannnnnnnnnn dia tegur masyiiiiiiiiiiiiiii. and i was like omg omg omg biar betul! Hehehe. Malu jugak masa tuu aaaa. 

Emm, klah tu jee la yang kita nak citaa. Penat aa. Penat hari sukan tak hilang lagi, ohyaa masa hari sukan haritu masyi dapat satu medal je. hahahah.

kbye.

xoxo, asyimasyi





Older
Newer