tak sangka saya..
Sunday, 7 July 2013


Heeeyyyaa Assalamualaikum x

tak sangka saya... 


.....


....  


tak sangka apa?  


hahaha 

tak sangka saya akan menangis dalam kelas hari ini :'( Kesian saya taw. Tadi ada budak tu nama dia firdaus dia kan dia balik segengam cat yang da kering kat saya dada saya. sumpah sakit gila sial  bukan dada tu la-.- i mean permukaan badan yang atas sikit dari dada tu. idk apa nama parts of body tu. eheehe. pastu kan saya   tergamam , speechless gituu. apa lagi menangis la saya. siot betul mangkuk tuh. argh. hmm gelabah gila geng geng laki yang duduk depan saya. hahahahahahahahahaha *kejam* pastu diaorang suruh mira pujuk tapi mira cakap ''hey aku takutlah nak pujuk dia nanti dia mengamuk :('' hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha tak guna pun mira hahahahahaha senget betul. sempar pulak dia buat lawak antarabangsa alahai. ehehehe. pastu kan lepas dah nangis tu cikgu keluar. saya pun terus amik beg then blah dari kelas. panas doh panassssss hahahahahahaha. at the moment aidil baru keluar kelas pastu dia jangan macam nyonya yang nak mati aka punya lah lembab! saja nak naikkan darah aku. saya pun apa lagi jerkah lah dia like this ''WOI JANGAN CEPAT LAH SIKIT!'' dia punya la terkejutzxzszxsz gila babi hahahaha mana taknya, perempuan seayu saya ni akan jerkah dia camtuh hahahahaha. terus saya jalan memecut ke tangga. masa kat tangga tu ada genevevie , fatin and kak arina. saya taktaw ulak muka saya memang nampak macam orang baru nangis k tak. saya terdengar kat arina macam cakap omething tapi tak pasti apee. ehehe.
lepas tu saya terus pergi kat porch. then saya nampak iqin tengok saya pelik semacam. saya letak beg then duduk stail apa tah. sambung menangis masa tuh. hahahahahahahahahahahaha tu jelah ngantuk la nak taip banyak banyak. sowyyy owkeyyy? hahaha

kbabai babai babai bai

 xoxo, asyimasyi

Older
Newer